KOKONAISVALTAISUUS

Ihminen on kokonaisuus. Vaikka haluamme muutosta tiettyyn elämän osa-alueeseen, on muillakin osa-alueilla siihen vaikutusta, joten on hyvä tarkastella asiaa laajemmasta näkökulmasta. Liikunnan ja ravinnon lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös mm. uneen, palautumiseen ja stressinhallintaan, sillä kaikilla edellä mainituilla on yhteys toisiinsa. 

Jokaista henkilöä motivoi erilaiset asiat ja jokainen toteuttaa asioita eri tavalla. Jollekin sopivat rutiinit, kun taas toinen ei pidä rutiineista ollenkaan. Tärkeintä on löytää tavat, jotka toimivat sinulle. Toisaalta välillä pitää uskaltaa kokeilla uusia asioita huomatakseen, mikä itselle sopii ja mikä ei. Haluan valmennuksissani tähdätä siihen, että muutos on pysyvää, joten tavoitteenani on aina luoda sellainen valmennus, jossa opittuja tapoja voidaan ylläpitää myös helposti valmennuksen jälkeenkin.

Jos tavoitteenasi on painonpudotus, virkeämpi olotila, kunnon kohotus tai haluat tukea ja vinkkejä treenaamiseen tai ruokavalioon, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää tavoitteistasi! 

VALMENNETTAVIEN KOKEMUKSIA

"Yhteydenpidosta täydet 10 pistettä, tuntui että olit aina saatavilla ja vastailit ja autoit todella hyvin! Ja vautsi mikä tsemppari olit! Toit minusta esille semmoisia voimavaroja mitä en uskonut itselläni olevan!" 

"Muutit ajattelu tapaani liikunnasta ja varsinkin ravinnosta, miten tärkeää on syödä oikein ja tasaisin väliajoin, nimittäin nälkä kiukut töissä on historiaa! (Veikkaan että mun työkaverit kiittää tästä myös :D)"

"Kiitos ihan hirveästi! Panostin itseeni ja omaan hyvinvointiini kesän aikana enemmän kuin vuosiin. Se näkyi hyvänä olona ja motivaationa jatkaa samaan malliin."


"Tämä valmennus oli juuri sellainen kuin toivoin, ja sopi elämäntilanteeseeni täydellisesti. Valmentaja otti alusta lähtien toiveeni huomioon niin ruokavalion kuin treenienkin suunnittelussa. Minulle oli todella tärkeää lisämotivaatio, jota sain tästä valmennuksesta ja siitä, että edistymistäni seurataan. Menin ohjattuihin treeneihin aina odottavalla ja motivoituneella fiiliksellä, ja palasin niistä kokien, että olin ylittänyt itseni tai saavuttanut jotakin. Koin todella monia onnistumisen hetkiä tämän valmennuksen aikana niin ohjatuissa kuin itsenäisissäkin treeneissä. Lotta on todella kannustava ja asiantunteva valmentaja! Olen todella tyytyväinen näihin tuloksiin, joita saavutin valmennuksen aikana sekä painonpudotuksen että kunnon kehittymisen osalta. Olen myös saanut hirveästi lisää energiaa, terveemmän olon ja uudenlaisen asenteen elämään."


"Valmentajana olit täysi 10, voin vaan suositella sinua kaikille! Muutit elämääni ja ajattelutapaani todella paljon. Olen sinulle todella kiitollinen kaikista neuvoista ja tsempeistä. Välillä tuntui kun tuli treeneihin että on ihan poikki töistä tms, mutta sinä kaivoit ne voimavarat minusta ja vitsi että sen jälkeen tuli aina hyvä fiilis! Valmennuksen jälkeen tuli pieni hetki kun tuntui että oli hukassa, mutta sitten muistelin kuinka sanoit että pitää olla itselleen armollinen, tätä olenkin noudattanut nyt paremmin. Kiitos sinulle tuhannesti!"

Treenifilosofiani

Liikunta on osa ihmistä ja meidät on luotu liikkumaan. Nykypäivänä arkiliikunta on vähentynyt huomattavasti, joten liikunnalle tulee antaa erityistä huomiota. Mielestäni tärkein syy liikkumiseen on se, että sen avulla pidämme kroppamme toimintakykyisenä, vetreänä ja vahvana, sekä mielen virkeänä. Liikunta voi olla mitä tahansa tekemistä, jossa saadaan kroppa liikkeelle, sykettä koholle ja hyvä fiilis. Liikkua voi missä ja milloin vain, kun käyttää vähän mielikuvitusta. Monipuolisuus kunniaan! 

Istuminen ja liikkumattomuus ovat nykypäivän terveysriskejä. Vaikka sinulla olisi säännöllinen liikuntaharrastus, on hyvä miettiä myös arkiaktiivisuutta. Pienillä valinnoilla arjessa ja työssä on suuri merkitys sinun hyvinvointiisi. Pitkän istumisen jälkeen taukojumppa tekee hyvää kropalle sekä mielelle ja portaiden käyttäminen hissin sijasta on terveysteko.

Ravintofilosofiani

Ravinnolla on suuri merkitys mm. hyvinvoinnin, unen, palautumisen, painonhallinnan ja vireystason kannalta, joten siihen on syytä kiinnittää huomiota. Ruokavaliossa on tärkeää löytää itselle sopivat ruoka-aineet. Ruokailun ei tarvitse olla kalorien laskemista ja punnitsemista tai tarkkoja dieettejä, mutta nykypäivän sekavassa ruokaviidakossa on hyvä kiinnittää huomiota omiin valintoihin, sillä jo näillä pienillä valinnoilla voidaan saada aikaan muutoksia niin olotilassa kuin kehonkoostumuksessakin.

Olen huomannut omakohtaisesti kuinka monipuolisella ja luonnollisella ravinnolla voidaan vaikuttaa olotilaan positiivisesti.  Kiinnittämällä huomiota ruokavaliooni sain ikävät vatsavaivat hallintaan sekä sen myötä energiatasoni uudelle levelille!

Ruokavalioneuvonnalla pyritään löytämään juuri sinulle sopivia valintoja ja räätälöidään ruokavalio sinun tarpeidesi mukaan. En ole tarkkojen dieettien puolestapuhuja, vaan pyrin tuomaan esille monipuolisuutta, luonnollisuutta sekä oikeaa rytmitystä ruokailuun.


Katso usein kysytyt kysymykset liittyen valmennuksiin

Älä odota oikeaa hetkeä muutokselle - Luo se