KOKONAISVALTAISUUS

Ihminen on kokonaisuus. Vaikka haluamme muutosta tiettyyn elämän osa-alueeseen, on muillakin osa-alueilla siihen vaikutusta, joten on hyvä tarkastella asiaa laajemmasta näkökulmasta. Liikunnan ja ravinnon lisäksi on hyvä kiinnittää huomiota myös mm. uneen, palautumiseen ja stressinhallintaan, sillä kaikilla edellä mainituilla on yhteys toisiinsa. 

Jokaista henkilöä motivoi erilaiset asiat ja jokainen toteuttaa asioita eri tavalla. Jollekin sopivat rutiinit, kun taas toinen ei pidä rutiineista ollenkaan. Tärkeintä on löytää tavat, jotka toimivat sinulle. Toisaalta välillä pitää uskaltaa kokeilla uusia asioita huomatakseen, mikä itselle sopii ja mikä ei. Haluan valmennuksissani tähdätä siihen, että muutos on pysyvää, joten tavoitteenani on aina luoda sellainen valmennus, jossa opittuja tapoja voidaan ylläpitää myös helposti valmennuksen jälkeenkin.

Jos tavoitteenasi on painonpudotus, virkeämpi olotila, kunnon kohotus tai haluat tukea ja vinkkejä treenaamiseen tai ruokavalioon, ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää tavoitteistasi! 

Treenifilosofiani

Liikunta on osa ihmistä ja meidät on luotu liikkumaan. Nykypäivänä arkiliikunta on vähentynyt huomattavasti, joten liikunnalle tulee antaa erityistä huomiota. Mielestäni tärkein syy liikkumiseen on se, että sen avulla pidämme kroppamme toimintakykyisenä, vetreänä ja vahvana, sekä mielen virkeänä. Liikunta voi olla mitä tahansa tekemistä, jossa saadaan kroppa liikkeelle, sykettä koholle ja hyvä fiilis. Liikkua voi missä ja milloin vain, kun käyttää vähän mielikuvitusta. Monipuolisuus kunniaan! 

Istuminen ja liikkumattomuus ovat nykypäivän terveysriskejä. Vaikka sinulla olisi säännöllinen liikuntaharrastus, on hyvä miettiä myös arkiaktiivisuutta. Pienillä valinnoilla arjessa ja työssä on suuri merkitys sinun hyvinvointiisi. Pitkän istumisen jälkeen taukojumppa tekee hyvää kropalle sekä mielelle ja portaiden käyttäminen hissin sijasta on terveysteko.

Ravintofilosofiani

Ravinnolla on suuri merkitys mm. hyvinvoinnin, unen, palautumisen, painonhallinnan ja vireystason kannalta, joten siihen on syytä kiinnittää huomiota. Ruokavaliossa on tärkeää löytää itselle sopivat ruoka-aineet. Ruokailun ei tarvitse olla kalorien laskemista ja punnitsemista tai tarkkoja dieettejä, mutta nykypäivän sekavassa ruokaviidakossa on hyvä kiinnittää huomiota omiin valintoihin, sillä jo näillä pienillä valinnoilla voidaan saada aikaan muutoksia niin olotilassa kuin kehonkoostumuksessakin.

Olen huomannut omakohtaisesti kuinka monipuolisella ja luonnollisella ravinnolla voidaan vaikuttaa olotilaan positiivisesti.  Kiinnittämällä huomiota ruokavaliooni sain ikävät vatsavaivat hallintaan sekä sen myötä energiatasoni uudelle levelille!

Ruokavalioneuvonnalla pyritään löytämään juuri sinulle sopivia valintoja ja räätälöidään ruokavalio sinun tarpeidesi mukaan. En ole tarkkojen dieettien puolestapuhuja, vaan pyrin tuomaan esille monipuolisuutta, luonnollisuutta sekä oikeaa rytmitystä ruokailuun.

Katso usein kysytyt kysymykset liittyen valmennuksiin

Älä odota oikeaa hetkeä muutokselle - Luo se