Minusta

Olen koulutettu personal trainer Kellokoskelta. Intohimoni näkyy toisten auttamisena ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin etsimisenä. Oman näkemykseni mukaan ravinnolla, liikunnalla ja ajatusmallien tarkastelulla voidaan vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja toivon, että voin työni kautta auttaa muita löytämään liikunnan riemun ja energisen olotilan! 

Liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni ja osa minua. Itselleni se on ennenkaikkea voimavara arjen keskellä sekä keino ylläpitää kroppani toimintakykyisenä ja mieli virkeänä. Mielestäni liikunnan tulisi olla hauskaa ja itse saankin voimaa yhdessä tekemisestä ja muiden tsemppaamisesta.

Kahden pienen lapsen äitinä olen huomannut, että arki vaatii toisinaan suunnittelua ja itsensä motivointia, jotta löytyy aikaa tukea omaa hyvinvointia. Se ei aina ole helppoa, mutta jokainen asia joka tukee hyvinvointiani, auttaa minua arjessa.

Olen pelannut jääkiekkoa yli kymmenen vuotta eri sarjatasoilla ja lisäksi pelaan jalkapalloa naisten harrastejoukkueessa. Näiden lisäksi nautin mm. ulkona treenaamisesta, rullaluistelusta, kehonpaino- ja kuntosaliharjoittelusta.

Voit kurkata ajatuksiani hyvinvoinnista ja treenaamisesta valmennusfilosofiani välilehdeltä

Koulutus


Auktorisoitu personal trainer

- Ravitsemustieteen ja liikuntalääketieteen  perusopinnot, UEF - avoin yliopisto


Sosiaali- ja terveysala, Lähihoitaja

- Sairaanhoito ja huolenpito
- Lasten ja nuorten hoito ja kasvatus