PALVELUT JA HINNASTO


PALVELUT SISÄLTÄVÄT AINA MAKSUTTOMAN ENSITAPAAMISEN (n. 45 min)
Ensitapaamisessa kartoitetaan lähtötilanteesi, sekä käydään läpi tavoitteitasi. Ensitapaaminen ei sido sinua mihinkään.
Alla on esimerkkejä palveluista.


ETÄVALMENNUS - n. 150-400€

Osittain tai kokonaan etänä toteutettu valmennus. Hinta määräytyy sisällön ja valmennuksen pituuden mukaan. Valmennukseen mahdollista ottaa esimerkiksi yksi yhteinen tapaaminen, jossa käydään läpi mm. liikkeiden tekniikat, kesto n. 1.5h. Tapaaminen halutessasi ulkona tai mahdollista tehdä myös etäyhteydellä. Itse valmennuksessa hyödynnetään trainero palvelua, johon suunnitellaan Sinulle treenit jokaiselle viikolle erikseen. Saat jokaisen treenin liikkeistä kirjallisen ja kuvallisen  tai video-ohjeistuksen, joka kulkee mukanasi aina esimerkiksi puhelimessasi. Traineron avulla myös jatkuva yhteydenpito ja kehityksen seuranta. Paketti räätälöidään toiveidesi mukaan. Lisätietoa yhteydenotolla!

TREENIOHJELMA

Ohjelman suunnittelu tavoitteidesi pohjalta


1-JAKOINEN - 80€

 sis. ohjelma + 1h ohjaus


2-JAKOINEN- 90€

sis. ohjelmat + 75min ohjaus


3-JAKOINEN - 135€

sis. ohjelmat + 1.5h ohjaus

RUOKAVALIO

Ruokapäiväkirjan analysointi ja henkilökohtaisen ruokavalion suunnittelu

109€

1 kk HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Sis. 2 ohjattua treeniä, ruokapäiväkirjan analysointi, ruokavalio, treeniohjelmat ja yhteydenpito 

199

3kk HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS

Sis. 6 ohjattua treeniä, ruokapäiväkirjan analysointi, ruokavalio, treeniohjelmat, ja yhteydenpito. maksu 1-3 erässä

450€


Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin suoraan tiettyyn valmennukseen tai ostaa lahjakortin haluamallasi summalla, jolloin valmennuksen tarkempi sisältö määritellään lahjakortin lunastuksen yhteydessä.

Hinnat sisältävät alv 24%

Maksuvälineinä käyvät myös:


Palvelu voidaan myös erikseen räätälöidä Sinulle sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan juuri Sinulle sopiva paketti!

Lisätietoa palveluista saat sähköpostilla tai puhelimitse

Usein kysyttyä:

Missä tapaamiset ja ohjaukset ovat?

Toimin pääosin Järvenpäässä, mutta valmennus onnistuu myös lähialueilla kuten Kerava, Hyrylä, Kellokoski, Jokela ja Mäntsälä. Kuntosaliohjauksia teen Järvenpään JuxaGymillä, mutta tarvittaessa myös muilla kuntosaleilla. Hyödynnän valmennuksissani paljon myös lähialueiden ulkoliikuntapaikkoja ja kotona tehtäviä kehonpainoharjotteita, joten salille ei tarvitse välttämättä edes mennä! Valmennus on mahdollista suorittaa myös kokonaan etänä. 

 Palveluista ei löydy tarpeisiini sopivaa pakettia.

Ei hätää! Jos tuntuu että ylläolevista ei löydy sinulle sopivaa pakettia valmiina, voidaan valmennus räätälöidä sinun toiveidesi mukaan! Hinta muodostuu tällöin palvelun sisällöstä riippuen. Ota yhteyttä niin pohditaan, millainen olisi sinulle sopiva valmennus. 

Millainen treeniohjelma on? Saako sen kirjallisena?

Treeniohjelma on aina yksilöllinen ja se tehdään huomioiden Sinun lähtötasosi. Pääset itse vaikuttamaan treeniohjelman sisältöön ja Sinun toiveesi huomioidaan ohjelman suunnittelussa. Lopullisen version treeniohjelmasta teen Trainero -palvelua hyödyntäen. Saat itsellesi paperisen treeniohjelman, johon on merkattu sarjat ja toistot. Treeniohjelmissa on jokaisesta liikkeestä kuvat sekä kirjalliset ohjeet liikkeen suorittamiseen. Lähetän treeniohjelman aina myös sähköisenä versiona sähköpostiisi, josta voit sen tallentaa itsellesi myös sähköisenä. 

Kuinka pidemmissä valmennuksissa suunnitellaan treenit?

Riippuen toiveista ja tavoitteistasi, on mahdollista että treenit suunnitellaan sinulle jokaiselle viikolle erikseen. Tällöin hyödynnetään Trainero -palvelua.

Pidemmissä valmennuksissa on myös asiakkaan mahdollisuus kirjautua Trainero -palveluun, jolloin kuvalliset ja kirjalliset treeniohjelmat ja -ohjeet kulkevat mukanasi sähköisenä, myös puhelimessa. Valmennuksessa on mahdollisuus merkata kaikki treenit kalenteriin, josta asiakkaana voit tarkastaa päivän treenin ja merkata sinne myös omia treenejäsi. Traineroon voi myös helposti merkata kehityksen ja näin seurata tuloksia. 

Pohdin vielä sopiiko pt-valmennus/valmentaja minulle.

Jos joku asia mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä, vastaan mielelläni kysymyksiisi. Voimme sopia tapaamisen myös kasvotusten ja keskustella tilanteestasi, tavoitteistasi ja pohtia yhdessä millainen valmennus olisi tilanteeseesi sopiva. Ensimmäinen tapaaminen ei vielä sido sinua mihinkään, eikä silloin tarvitse vielä päättää mitään. Tapaaminen on tällöin aina maksuton!