JALO valmennukset

Järvenpäässä starttaa 14.4.2019 Kohti terveempää ja hoikempaa elämää valmennus! Tämä valmennus on sinulle, jos haluat pitää itsestäsi huolta kokonaisvaltaisesti!

Valmennus kestää 7 viikkoa ja siihen sisältyy mm. 14 ryhmätreeniä, ruokavalio-ohjausta, ruokareseptejä, stressinhallintaa, valmentajien ja muiden ryhmäläisten tuki Facebookissa!

Valmennuksen ruokavalio ei perustu mihinkään lisäravinteeseen tai vastaavaan, eikä tiukkaan dieettiin, vaan sen ajatuksena on monipuolinen ja terveellinen ravinto, jota jokaisen on helppo toteuttaa. 

Valmennuksessa treenataan yhdessä porukassa toisia tsempaten ja hyvällä fiiliksellä! Treenit sopivat kaikille kunnosta ja iästä riippumatta. Treenejä tehdään niin ulkona kuin sisälläkin. Erityyppisillä treeneillä tarkoituksena on parantaa lihaskuntoa, aerobista kuntoa sekä liikkuvuutta! 

Saat valmentajilta konkreettisia vinkkejä stressinhallintaan, unenlaadun parantamiseen sekä muutoksien tekemiseen.

Missiomme on auttaa Sinua löytämään ne keinot, joilla juuri Sinä voit hyvin. Haluamme auttaa löytämään liikunnan riemun sekä ruokavalion, joiden avulla voi kokea itsensä energiseksi!

Valmennuksen hinta 165€ 

Toimi nopeasti, sillä paikkoja rajoitettu määrä!

Valmentajinasi toimivat Personal Trainerit Jari Ahonen ja Lotta Ahteneva

Jäikö vielä kysyttävää? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi, voit ottaa yhteyttä alla olevalla kaavakkeella!