Henkilökohtaista pienryhmävalmennusta

Kaipaatko tsemppiä liikunnan ja ravinnon suhteen, mutta henkilökohtaisen pt:n palkkaaminen on liian suuri investointi? Haluan että mahdollisimman monella on mahdollisuus saada tukea ja ohjeistusta oman hyvinvoinnin parantamiseen, joten tein valmennuksen, joka tarjoaa henkilökohtaista valmennusta ryhmälle. Valmennus kestää 2 kuukautta ja ryhmät ovat noin 4-8 hengen ryhmiä, voit tulla mukaan yksin tai yhdessä ystävien kanssa ottamaan askelia kohti energisempää oloa! Valmennuksen hinta on 199€


SEURAAVA VALMENNUS ALKAA 25.3! 

MIKSI?

Onko sinulla ajatus, että pitäisi liikkua ja panostaa syömiseen ja terveellisiin elämäntapoihin, mutta et saa aikaiseksi itse suunnitella treeniohjelmaa tai selvittää miten kannattaisi syödä? Koetko että kaipaisit jonkun joka tsemppaisi sinua ja auttaisi homman alkuun? 

Tämä valmennus tarjoaa henkilökohtaista valmennusta ja ryhmän joka tsemppaa ja tukee sinua kohti energisempää oloa.  Vaikka tämä on ryhmävalmennus, valmentaja katsoo jokaisen elämäntilannetta yksilöllisesti ja antaa vinkkejä kuinka sovittaa treenit ja ruokailut arkeesi. Tämä EI OLE valmennus, jossa saat vain ohjeet liikuntaan ja syömiseen ja "koita pärjätä näillä" -toivotukset, vaan haluan tarjota henkilökohtaisesti apuani ja tsempata sinua saavuttamaan tavoitteesi! 

Miten tämä sitten eroaa nettivalmennuksesta? Nettivalmennuksessa saisit kaiken ohjeistuksen etänä ja kirjallisesti. Tämä valmennus kuitenkin tarjoaa myös face-to-face ohjausta, jossa saat ohjeistusta lihaskuntoliikkeiden tekniikkaan. Lisäksi valmennus tarjoaa jokaiselle henkiökohtaisen ruokavaliopalautteen tämänhetkisestä ruokavaliosta ja vinkkejä siihen, mitä asioita juuri sinun kannattaisi huomioida syömisen suhteen. SOPIIKO VALMENNUS MINULLE?

Jos haluat huolehtia omasta hyvinvoinnistasi, niin tämä valmennus sopii sinulle. Valmennuksen alussa käydään läpi kotitreeniliikkeiden tekniikat ja katsotaan, että jokaiselle löytyy sopivat treeniliikkeet, sinun ei siis tarvitse miettiä teetkö liikkeet oikein ja näin ollen treenaaminen on turvallista. Tämän lisäksi saat jokaiseen treeniin vielä erikseen kuvalliset ja kirjalliset ohjeistukset jotka kulkevat aina mukanasi esimerkiksi puhelimessasi.  Treenit voi tehdä kotona tai ulkona, etkä tarvitse erillistä kuntosalijäsenyyttä. Valmennuksessa hyödynnetään kehonpainoa ja kuntoharjoitteluhihnoja, jotka jokainen saa itselleen valmennuksen alussa! 

TIETOA VALMENNUKSESTA

Seuraava valmennus alkaa 25.3 yhteistapaamisella Järvenpäässä. Ensimmäisellä kerralla kerron valmennuksen etenemisestä ja käydään yhdessä läpi kotitreeniliikkeiden tekniikat. Jokainen ryhmän jäsen saa tunnukset valmennussovellukseen, jonne tulee kirjalliset ja kuvalliset ohjeistukset treeneistä ja materiaalia mm ravinnosta, unesta, kehonhuollosta ja stressinhallinnasta. Valmentajanasi seuraan edistymistäsi treenien suhteen ja sovelluksesta löytyy chat, jossa yhteydenpito tapahtuu. 

 Val

VALMENNUS SISÄLTÄÄ

  • 2kk ajaksi valmennussovelluksen, joka johon tulee viikottain kuvalliset ja kirjalliset treeniohjelmat
  • Materiaalia ja ohjeistusta ruokavaliosta, liikunnasta, unesta ja stressinhallinnasta
  • 2 ohjattua treeniä Järvenpäässä
  • Henkilökohtaisen ruokavaliopalautteen
  • Valmentajan joka tukee ja tsemppaa sekä seuraa treeniesi edistymistä 
  • Ryhmän tuen ja tsempin
  • Ryhmächatin, jossa voit kysyä mitä tahansa liittyen valmennukseenKuka sinua valmentaa?

Valmentajanasi toimii koulutettu personal trainer Lotta Ahteneva. Suuri intohimoni on auttaa muita voimaan paremmin ja liikunta on aina ollut lähellä sydäntäni, joten valmentaminen on minun juttuni! Parasta valmentamisessa on kohdata uudet ihmiset ja nähdä kuinka asiakkaani ylittävät itsensä ja se työ mitä he tekevät itsensä eteen, palkitsee energisenä olona ja hyvinvointina. Saan myös itse valtavasti energiaa muiden onnistumisista! 

Liikunta on ollut minulle aina iso voimavara. Olen koko ikäni harrastanut jotakin mm. jääkiekkoa ja jalkapalloa. Minulla on kaksi pientä lasta, joten todella tiedän mitä se on kun aika on kortilla, mutta jostain pitäisi repiä aikaa myös itselle. Kun pitää sovittaa yhteen paljon asioita mm. työt, opiskelu, perhe-elämä, liikunta, sosiaaliset suhteet ja uni, auttaa siihen suunnitelmallisuus. Mielestäni suunnittelu ja aikataulut eivät ole pingottamista vaan mahdollistavat sujuvan arjen!

Voit lukea alla olevista linkeistä lisää minusta ja valmennusfilosofiastani.